OpenWilma

Wilma-integraatiot made easy

Tavoitteenamme on käänteismallintaa Wilman asiakassovellusten rajapinnat ja luoda niiden käyttämiseen julkisia avoimen lähdekoodin kirjastoja.

Tällä hetkellä kirjastoja on saatavilla seuraaville ohjelmointikielille:

  • JS
  • Java
  • Kotlin
  • Swift
  • .NET

Perustoimintoina moni implementoitu kirjasto sisältää toiminnot Wilma-viesteille, tuntimerkinnöille, kokeille, tiedotteille, sekä lukujärjestyksille.

OpenWilman kirjastot mahdollistavat Wilman ohjelmointirajapintaa (API) hyödyntävien sovellusten luomisen helppokäyttöisiä ja turvallisia kirjastoja hyödyntäen.

OpenWilmaa hyödynnetään muun muassa suositussa Wilsu Plus-sovelluksessa.

Tervetuloa jatkokehittämään kirjastoja taikka lisäämään Wilma-toiminnallisuuksia sinun sovellukseesi! Testausserverin Discord-palvelimella on saatavilla myös paljon tietotaitoa Wilma-kehittämiseen liittyen.

Huomio vastuuvapaudestamme ja kytköksettömyydestämme

Emme ole missään muodossa kytköksissä, yhteistyössä, valtuutettu, tuettu tai virallisesti yhteyksissä Vismaan tai mihinkään sen tytäryhtiöihin tai yhteistyökumppaneihin. Visman virallinen kotisivu löytyy osoitteesta https://www.visma.fi/.

Nimet Visma, Wilma ja Visma InSchool ovat muiden asiaan liittyvien nimien, logojen ja kuvien lailla omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä.


Osan projektisivusta laati arhippa11.