Testausmeet 5/2022

Testausserveri ry on vuonna 2021 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää ja mahdollistaa nuorten tietotekniikka- ja kyberharrastuneisuutta. Yhdistyksen keskeisin toiminto on sen 1688 jäsenen Discord-yhteisö, jossa nuoret pääsevät verkostoitumaan vertaistensa kanssa.

Yhteisömme tavoitteena on innostaa nuoria oppimaan uutta ja hiomaan jo olemassaolevia taitojaan tietotekniikka- ja kyberalalla. Yhdistyksemme jäsenistön laaja asiantuntemus mahdollistaa tukevaa toimintaamme: yhteisössämme voi saada apua kaikesta koodaamisen perusteista eettisen hakkeroinnin perjaatteisiin. Tuemme avoimen lähdekoodin projekteja ja työstämämme projektit julkaistaan kaikille nähtäväksi yhdistyksemme Github-sivuilla. Kaikki yhdistyksemme ja yhteisömme tuottamat palvelut ovat ilmaisia!

Testausserveri Assembly, Junction ja LähiTapiola hack day -tapahtumissa, sekä perinteinen Testausmeet illallinen

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on ylläpitää yhdistyksessämme ja Discord-yhteisössämme hyvää ilmapiiriiä, joka antaa tasavertaiset mahdollisuudet kaikille oppia uutta tietotekniikasta tai hioa olemassa olevia taitojaan.

Pyrimme myös toimimaan tietotekniikka- ja kyberaloilla nuorten eduksi erilaisten yhteistyökumppaniemme kanssa, kuin mediassakin. Tavoiteenamme on tuoda ohjelmointia ja eettistä hakkerointia harrastuksina entistä enemmän suurten yleisöjen eteen.

Yhdistyksen järjestäytyminen

Järjestämme muutaman kerran vuodessa Testausmeetin. Tapahtumassa pääsee tapaamaan kasvoja nimimerkkien takaa, verkostoitumaan, puhumaan kaikesta "tech" ja ennen kaikkea nauttimaan rennosta ajanvietosta. Kutsu tulee Discordiin tiedotteena, sekä yhdistyksemme jäsenten henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin. Testausmeetin ohella järjestetään yleensä yhdistyksen kokous, jossa päätetään virallisesti yhdistyksen asioista.

Yhdistyksemme osallistuu lukuisiin tietotekniikka- ja kyberalan tapahtumiin ja kilpailuihin, kuten hackathoneihin, CTF-kilpailuihin ja hack-day tapahtumiin. Kenellä tahansa yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus päästä osallistumaan näihin tapahtumiin ja kilpailuihin ilmaiseksi.

Tutustu toimintaamme

Testausserveri tuottaa sisältöä seuraaviin sosiaalisiin medioihin ja palveluihin. Etenkin Instagramissa pääsee tutustumaan yhteisömme kohohetkiin.

Yhdistysjärjestys

Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat toimikaudella 2022 seuraavat henkilöt:

Jäsenyys yhdistyksessämme

Yhteisön toimintaan osallistuminen ei vaadi yhdistyksemme jäsenyyttä. Kaikki ovat tervetulleita! Jäsenyys mahdollistaa kuitenkin osallistumisesi toimintaamme aktiivisemmin, sekä pääsyn lukuisiin eri jäsenyysetuihin.

Jäsenhakemukset käsitellään aina seuraavassa yhdistyksen kokouksessa. Jäsenenä saa äänioikeuden, sekä pääsyn Testausserverin @testausserveri.fi sähköposti-, Mastodon- ja BitWarden-palveluihin.

Ketkä tukevat meitä?

Teemme yhteistyötä tällä hetkellä seuraavien organisaatioiden kanssa:

Lisäksi, jotkut yhteisömme jäsenet ovat tukeneet meitä taloudellisesti, joten suuri kiitos myös heille. Yhdistyksen rahakäyttö on läpinäkyvää ja kaikille nähtävillä OpenCollective-palvelussa.